Nabiał produkty

Nabiał produkty

PHU JAGR to przedsiębiorstwo które powstało w w latach dziewięćdziesiątych i również rozpoczęła swoją działalność od wytwórstwa słynnego już masła. Z czasem poszerzyła wachlarz o dalsze towary z kategorii nabiał. W propozycji można wyszukać m.in.: Masło Ekstra z Warlubia, Smalec Wieprzowy, jogurt o różnych owocowych smakach albo naturalny, Maślanka Warlubska, serek homogenizowany, Twaróg Sernikowy Premium i również co niemiara innych znanych i również cenionych wyrobów mlecznych. Spółka JAGR ma dwa nowoczesne zakłady do produkcji, a dzięki sprawdzonym surowcom i odpowiednim warunkom produkcji i również dystrybucji jej wyroby dostarczane są do marketów i również doceniane przez klientów w całym kraju. Firma oferuje przetwory mleczne i również tłuszczowe o świetnym smaku i również ma obszerną gamę artykułów, która przez cały czas jest poszerzana o następne, ażeby jak najlepiej realizować wymagania i również wymagania konsumenta i przenikać w najróżniejsze jego gusta. Dbałością o wszystkie szczegóły na niemal każdym kroku wytwórstwa zapewnia gwarancję smaku i również jakości, zwracając uwagę na współczesne style żywieniowe i również zdrowotne. Świetna lokalizacja Warlubia zapewnia rozkwit firmy, oraz wybitny standard usług logistycznych. Dzięki genialnym recepturom i dbałości o świetną jakość, towary marki JAGR gwarantują klientom niezapomniane doznania smakowe. Uradowanie konsumentów jest dla naszej firmy sprawą najważniejszą. Produkty, z których wyrabia nabiał dowożone są tylko od polecanych wytwórców, których jednym celem również jest zapewnienie jak dobrej jakości. W 2006 roku przedsiębiorstwo jednym ze swoich artykułów uzyskała Złote Odznaczenie na Międzynarodowych Targach Wyrobów Spożywczych POLAGRA FOOD.


Ocena: 4/5 (1 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Odwiedziny botów:
  • googlebot: 6 (ostatnio: 14.07.2019 23:26:51)

Podlinkuj wpis:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Dodaj komentarz